Masoud سرباز صفر لویزونی وضعيت: آفلاين 27 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2028 امتياز: 100177 تشکر کرده: 18 تشکر شده 230 بار در 177 پست
محل سكونت: Lavizoon
ارسال شده در: پنجشنبه، 8 مرداد ماه ، 1388 13:08:08 موضوع مطلب: HichKas VS Sahand
سلام خدمت همه كاربراي گل لويزون رپ
امروز براتون تاپيك كل كل هيچكس و سهند رو آماده كردم
البته همينجا بهتون بگم كه نمي تونم موضوع رو به طور كامل براتون مطرح كنم ولي همتون رو از اصل ماجرا آگاه مي كنم
ماجرا از پارسال شروع شد وقتي كه سهند رپلرزه رو به عنوان يك كمپاني معرفي كرد و اين حركت جز رقابت با كمپاني بزرگ صامت هيچ چاره ي ديگه اي براي بزرگ شدن در دنياي رپ نداشت
براي همين سهند چه خوشش بياد چه نياد مبارزه اي غير مستقيم رو بر عليه تمامي رپر هاي داخل ايران شروع كرد ( البته خود سهند هيچ وقت اين عقيدرو نداره و هميشه مي گه كه من فقط براي پيشرفت رپ فاس اين كارها رو كردم ولي در چشم بقيه يه نوع ديگه به نظر اومدم ) از اينجا بود كه سهند بار خودش رو براي مستقل شدن بست و از عرفان جدا شد و با موژان و مهراد استارت كمپاني رپ لرزه رو زدند
سهند از اونجا كه هميشه مي دونست براي بزرگ شدن بايد با بزرگا بپره خيلي سعي كرد كه از همون خارج كشور با رپراي بزرگ ايراني مثل هيچكس رابطه برقرار كنه ولي سروش تمايلي نشان نمي داد
تا اينكه سروش هيچكس كمپاني لباس كنديس و Gully And Irany رو تاسيس كرد
سهند هم حدودآ 6 ماه بعد كمپاني لباس رپلرزه رو تاسيس كرد كه اين اغازي براي ماجراي بين سروش و سهند بود
هنگامي كه سهند به ايران اومد و شبعه فروش لباس هاش رو توي تهران راه اندازي كرد با مخالفت شديد سروش هيچكس روبرو شد ( سروش عقيده داشت كه سهند بايد لباس هاش رو توي همون آمريكا بفروشه و توي تهران فقط لباس كنديس فروخته بشه ) اين مساله كم كم به يك مشكل بزرگ توي گروه صامت تبديل شد چون يكي از عظيمترين راه هاي كسب درآمدشون به خطر افتاده بود و سهندم هيچ رقمه راضي نبود كوتاه بياد
تا وقتي كه ....
حدودآ در ماه بهمن سال پيش سروش با سهند تماس تلفني مي گيره و باهاش قرار مي زاره كه ببينتش و در مورد لباس ها با هم صحبت كنن و وقتي سهند مي رسه با چند نفر رو به رو ميشه كه بهش حمله مي كنن و يه درگيري هايي پيش مي ياد كه در اين بين سروش از ناحيه سر مجروح مي شه و يكي دو نفر از همراهاي سهندم اون وسط يه چند تا تيزي مي خورن و سريع متفرق مي شن
تا يك ماه بعد سروش آهنگ واقعي تر از مستند كه يك آهنگ فوق قوي توي سبك خودش بود رو بيرون مي ده و توي عيد هم پخشش مي كنه ( قرار بود موضوع اين آهنگ به صورت راز باقي بمونه ولي .... )
سهند از اين آهنگ كه به عنوان ديس به خودش معروف شده بود استفاده كرد و به قول بچه ها گفتني خودشو گنده كرد
سروشم ديد اين وسط همه ضررا نسيبش شده و كتك خورده لباساشم رو دستش باد كرده تازه طرف مقابلشم گنده كرده ديگه نتونست خودش رو كنترل كنه
ماه خرداد امسال دو نفر مسلح ( با سلاح سرد ) به خونه ي شخصي سهند حمله كردند و همه چي رو شكوندن و خسارت وارد كردند و يك نفرم كه اونجا بودرو حسابي كتك بارونش كردند
تا الانم هيچ اتفاق ديگه اي بين سروش و سهند رخ نداده ولي اين آتيشي كه به راه انداختند درسته خاموش شده ولي عين آتيش زير خاكستره و هر لحظه ممكنه دوباره گر بگيره
irooniraper021 Maneger Beats وضعيت: آفلاين 5 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 45 امتياز: 3000 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 8 مرداد ماه ، 1388 13:50:47 موضوع مطلب:
آره ولی قضییه ی دعوا یه کم فرق داره بعد توی ونک هم اتفاق افتاده الان هم قمه ی سروش دست سهند هست سهندم نمیده قمرو نگهداشته پیشه خودش _________________ ما با همیم دیوارو صامت متحدن / پاهام محکمه دشمنا مضطربن
SOHEIL مدیر سایت وضعيت: آفلاين 28 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 954 امتياز: 300280 تشکر کرده: 2 تشکر شده 12 بار در 8 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 8 مرداد ماه ، 1388 15:07:49 موضوع مطلب:
نه مسعود تو اومدی یه جورایی یک طرفه نگاه کردی
شاید سهند برای گنده شدن یه کارای کرده باشه ولی ربطی نداره که سهند اومده یک کمپانی لباس زده که اتفاقا هم داخل ایران و هم خارج از ایران موفق اومده حالا گیریم که اول هیچکس می خواسته بزنه خوب بزنه
دز ضمن سهند میاد کمپانی می زه کلیپ چالیم رو می ده بیرون که خوب می ترکونه اصلا هیچ ربطی به رقابتش با صامت نداره شاید یه ذره شیطنت بکنه ولی نه به هیچکس ربط داره که این می خواد لباساش رو ایران یا خارج بفروشه الانم کاملا مشخص که سهند گروهش از خیلی از گروه ها موفق تر عمل کرده و تونسته قدرتی بشه که با صامت رقابت کنه
تو کاملا بحثت یک طرفه بوده و فقط و فقط از صامت حمایت کردی
ممنون که خوندید _________________ آدرس سایت رو برای همه دوستان خود بفرستید
Masoud سرباز صفر لویزونی وضعيت: آفلاين 27 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2028 امتياز: 100177 تشکر کرده: 18 تشکر شده 230 بار در 177 پست
محل سكونت: Lavizoon
ارسال شده در: پنجشنبه، 8 مرداد ماه ، 1388 16:33:49 موضوع مطلب:
سلام به همگي
خوب يه سري بحث ها و صحبت ها ژيش اومد كه لازم ديدم يه صحبتي بكنم
irooniraper021 مي نويسد:
آره ولی قضییه ی دعوا یه کم فرق داره بعد توی ونک هم اتفاق افتاده الان هم قمه ی سروش دست سهند هست سهندم نمیده قمرو نگهداشته پیشه خودش
داش علي همونطوري كه اول تايپيك هم نوشتم من به دلايلي نمي تونم به طور كامل ماجرا رو توضيح بدم ( حداقل در اين زمان نمي تونم ) بعد يه سري صحبت در مورد قمه و محل دعوا كرده كه درسته ولي كامل نيست !
sina مي نويسد:
نه مسعود تو اومدی یه جورایی یک طرفه نگاه کردی
شاید سهند برای گنده شدن یه کارای کرده باشه ولی ربطی نداره که سهند اومده یک کمپانی لباس زده که اتفاقا هم داخل ایران و هم خارج از ایران موفق اومده حالا گیریم که اول هیچکس می خواسته بزنه خوب بزنه
دز ضمن سهند میاد کمپانی می زه کلیپ چالیم رو می ده بیرون که خوب می ترکونه اصلا هیچ ربطی به رقابتش با صامت نداره شاید یه ذره شیطنت بکنه ولی نه به هیچکس ربط داره که این می خواد لباساش رو ایران یا خارج بفروشه الانم کاملا مشخص که سهند گروهش از خیلی از گروه ها موفق تر عمل کرده و تونسته قدرتی بشه که با صامت رقابت کنه
تو کاملا بحثت یک طرفه بوده و فقط و فقط از صامت حمایت کردی
ممنون که خوندید
سينا جان از دادن اين ژستت خوشحال شدم چون تا حالا يكبارم نديدم كه توي تاژيكي يه ژستي بدي كه مربوط به بحثش باشه ولي ايندفعه اين كار رو كردي از اين جهت بهت تبريك مي گم
اما ....
داش سينا مگه من گفتم كه سروش كار درستي كرده كه به سهند حمله كرده ؟ .... من فقط گفتم كه سهند از اين فرصت كه گيرش اومده استفاده كرد تا كمي توي ايران اسمش رو بزرگتر كنه اينم بگم كه كمپاني صامت الان جزء 100 كمپاني برتر دنياست مي دوني يعني چي ؟ يعني كمپاني صامت رو با كمپاني G-Unit مقايسه مي كنند و الان صامت رپ فارس رو جهاني كرده اون وقت شما مي گي رپلرزه قدرتي شده كه با صامت رقابت كنه ؟ .... داش گلم شايد دو تا آهنگ درست حسابي داشته باشن ولي هيچوقت به حد صامت نمي رسن
درضمن من اصلآ يكطرفه نگاه نكردم حتي آخر متن نوشتم بازنده اصلي اين قضيه سروش بوده ... نه سهند
mehrad مي نويسد:
یکی دلایل اینکه صامت ضعیف شده علی اوجه زرتو زرت هر روز اهنگ میده ریده به کیفیت کار صامت
رپلرزه هم کارایی که موژان و سامان با هم میخونن خیلی قویه البته این اهنگ دیروزیشونم خیلی قشنگ بود
ولی سهند قبل اینا گنده بود
به نظر من که این دیس تاثیر انچنانی ای نداشت
داش مهراد اگه اين ديس تاثيري در گنده شدن سهند نداشت سهند نمي يومد 15 دقيقه بعد از پخش آهنگ كه اصلآ قرار نبود موضوع اصليش مطرح بشه ( مثل آهنگ هو هو چي چي ) توي وبلاگش پست بده و جار بزنه كه اين آهنگ ديس به من بوده و توي Id ايش بار ها بارها بيان كنه كه به من حمله شده و حتي به خود من گفته بود كه عكس سروش رو كه سرش بخيه خورد رو بزار توي سايتت
اين كارارو فقط براي اين انجام مي داد كه گنده بشه عزيز
sina مي نويسد:
امیدوارم به دل نگیری ولی این چزیا که گفتی زیاد با واقعیت جور نبود
داش سينا اگر يك جاي اين تاپيك يا تاپيكاي ديگه اي كه زدم با واقعيت جور نبود شما همينجا بيان كن اگه درست گفته بودي من ديگه اين سايت نمي يام ولي اگه چيزي بگي و نتوني ثابت كني اون موقع من مي دونم و تو !!!!
----------------------------
همه ي كاربرا بدونيد اين قضيه رو اگر مي خواستم كامل توضيح بدم بايد 100 خط در موردش مي نوشتم من قضيه دعوا رو ثانيه به ثانيه از كسي شنيدم كه خودش در متن دعوا بوده از تموم جزئيات خبر دارم هم با سهند صحبت كردم و هم با 4 . 5 تا از بچه ها صامت ....... موضوع اصلي اين تاپيك رو براتون نوشتم ولي اگر دوست داريد تموم ماجرا رو با جزيئات بفهميد بايد كمي صبر كنيد ..... اين قضيه خيلي ژيچيده تر از اونيه كه فكر مي كنيد و در بعضي جا ها گفته شده ... بزودي همهتون كامل قضيه رو مي فهميد