Amiirr ارتشبد لویزونی وضعيت: آفلاين 27 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7135 امتياز: 100207 تشکر کرده: 16 تشکر شده 144 بار در 113 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 20:11:39 موضوع مطلب: خالتور !؟حذف !|مهم|
دوستای لویزونی همگی سلام!
همونطوری که سر در تایپک رو خوندید این تایپک رو در مورد خالتور ها میخوام بنویسم برلتون!
قبل این که شروع کنم به نوشتن بگم که تایپک های مثل این و هدف ما پیشرفت رپ فارس! موضع گیری های رسمی سایت
در برابر موضوعات مطرح شده هستش که حالا به شکلی دیگه نوشته میشه که هم دلیلمون رو برای این کارمون ارائه بدیم هم بازدید کنندگان در متن ماجرا قرار بیرند!!!! و هم اینکه متن خسته کننده نباشه
خب این دفعه خالتورها!
اول بذارید براتون بگم که این خالتور از کجا اومده و داستانش چیه!
حدود 30-40 سال پیش توی تهران جایی بود به نام شهر نو که امروزه شده پارک!
شهرنو همون جایی بود که الان بهش میگیم خانه فساد و فحشا!
خب از اونجایی که معلومه تو همچین جاهایی چه کارهایی انجام میشه دیگه زیاد وارد متن ماجرا نمیشیم!
تو این شهر نو یه جایی هم که ملت جمع میشدن و خانم های بدکاره عزیز لطف میکردند حرکات موزون انجام میدادند!
سر امد همه این حرکات موزون کننده ها!!!!!! یکی بوده به نام توران! که از اونجایی که توی خانه های فساد به خانم ها پسوند خاله میدن به ایشونم میگفتن خاله توران!
خاله توران خلاصه مجلس گرم کن بوده و میرقصیده حالا با چه آهنگی میرقصیده؟
مطمئنا با نوای گرم حاج صادق اهنگران نمیرقصیده!!! پس با یه سری از این آهنگ های دمبک و دامبول و جیمبول و دادار هنر نمایی میکردن!
با گذشت زمان و فرسایش واجی و این شرو ورا اسم این بنده خدا شد خالتور و به آهنگ های این مدلی هم مگفتن خالتوری!
این از معنای خالتور و خالتوریان!
بعد که انقلاب شکوهمند و فجر افرینان اومدند اینا جمع شدند مردم هم تو جو اهنگ های بوی گل و سوسن و یاسمن آمد بودند( من یاسمن و به سوسن ترجیح میدم !!! این یکی رو اصلا سعی ...!)
گذشت تا چند سال اخیر که دوباره همچین صداهایی به گوش رسید البته این بار دیگه خاله ای وجود نداشت!
خب از اونجایی که ایرانی های غیور و دیندار منتظرن تا یکی بزنه و اینا برقصند (البته 90% دختر شایدم 100%) کار این بنده خدا ها هم به تدریج گرفت و گرم شد و فعلا هم داغه!
منتها اینا رو چون هیچ جایی قبول هیج جا قبول ندارند و به دلیل ریتم آهنگ ها مورد تایید وزارت ارشاد م قرار نمیگیرند وهیچ گروه یا سبک موسیقی هم اون ها رو تایید نمیکنند با کمی تغییر در سبک خوندن اومدند و به موسیقی زیر زمینی در راس اونها رپ چسبیدند.
یواش یواش برای خود جایگاه قابل قبولی رو دست و پا کردند!
ابتدا با رپر های بزرگ عکس یادگاری میگرفتند! ولی بعد دیدند چه راهی برای مطرح شدن بهتر از اینکه همونایی رو که بقل میکردند بیان و دیس کنند!
به همین ترتیپ و با پشتیبانی بعضی از سایت های به خصوص ( ک قبلا توضیح داده شده به چه قیمتی) برای خود اسم و رسمی دست و پا کردند!
اقدام قابل توجه سایت هایی که همه فکر وذکرشون پیشرفت رپ فارسه اینه که به یکی از این خالتور ها لطف کردند و لقب استاد رو پیشکش کردند!!!!!!!
چندی پیش هم رسوایی اخلاقی دو تن از خالتورهای عزیز در دنیای پرشین رپ پخش شد و حتی در روزنامه های دولتی ایران هم در این مورد نوشت!
با این عنوان که فساد و ابتذال در موسیقی رپ!و تمام این حرکات در نهایت به پای رپ فارسی نوشته شد!
یکی از مفسد ترین خالتور ها رو میشه فردی که شباهت زیاد و زائد الوصفی به هاپو کومار دارند معرفی کرد.
ما طی صحبت هایی که با تنی چند!!!!!!!!! از رپرهای تراز اول کردیم این تصمیم رو گرفتیم که
دیگه آهنگ های خالتوری رو از سایت لویزون رپ پخش نکنیم!
چون که اسم سایت ما لویزون رپ هستش و تنا چیزی که توی این اهنگ ها دیده نمیشه رپ هست!
مهم نیست که خیلی ها به این سبک علاقه دارند مهم اینه که این سبک داره لطمه به رپ میزنه!
مهم نیست که کسی به اصطلاح میخواد رپ رو جهانی کنه یک خالتوره مهم اینه که رپ جهانی نشه ولی ماهیت خودش رو حفظ کنه.
رپ باید از مشکلات و کم و کاستی ها بگه نه از نرمی کمر یک دختر یا کار هایی که شب ها توی خانه های فساد انجام میدند و بیان و به گوش جوونا بکنند!
قرار نیست هرزگی رو رواج بده قرار ه دنبال عدالت اجتماعی باشه !
قرار نیست وقت جوونا با گوش دادن به اراجیف بگذره قراره که جوونا با گوش دادن رپ واقعی متوجه اشکال های جامعشون بشن و برن به سمتی که مشکلات رو حل کنند!
پس ما اولین قدم رو برمیداریم و این سبک رو از لیست سبک های رپ خارج میکنیم امیدواریم که بقیه سایت ها هم به فکر بیفتند
البته اگر که منافعشون به خطر نمیفته!
به احتمال 100% هیچ سایتی این کار رو نمیکنه!
ولی ما میکنیم چون مثل هیچ جا نیستیم!
همین
Mehdi4ever کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 28 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 673 امتياز: 3 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 1 پست
محل سكونت: Alone in Life
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 20:35:01 موضوع مطلب:
امیر میگی ساله اصلاحه الگوی مصرفه اما زیاد از جوهر خودکارت استفاده میکنی!!!
شر و ور کمتر فایده بیشتر!!!!!
ممنم از اینکه آهنگ های ساسی و .. به اسمه رپه واقعا متاسفم
خودمم گوش میدم اما اینکه به اسمه رپه خوب نی _________________ JUST.....ERFAN #%#M & A#%#
k1pishgam کاربر شاخ لویزونی وضعيت: آفلاين 6 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1373 امتياز: 0 تشکر کرده: 37 تشکر شده 9 بار در 9 پست
محل سكونت: Tehran
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 21:57:22 موضوع مطلب:
آقا میشه چندتا خالتوری مثال بزنین!؟
البته به جز آهنگای ساسی و تهی و علیش و ...
مثلا بعضی از آهنگای سعید کرمانی و صفرتایم و این قبیل که تریپ غم دارن رو هم نمیذارین؟ _________________ بای بای آل!
اگه کاری بود آی دیم هست!
اونجا بگین!
SOHEIL Maneger Site وضعيت: آفلاين 27 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1828 امتياز: 102141 تشکر کرده: 78 تشکر شده 31 بار در 29 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 22:06:01 موضوع مطلب:
خواهش می کنم داش
من تو یاهو یه مشکلی برم پیش اومد به همین خاطر نتونستم جواب بدم ولی اگه آهنگی سبکه رپ باشه مطمئن باش که می زاریم _________________ www.lavizoonrap.com
_hani_ سرهنگ لویزونی وضعيت: آفلاين 5 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4604 امتياز: 50000 تشکر کرده: 86 تشکر شده 49 بار در 48 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 26 فروردين ماه ، 1388 02:45:28 موضوع مطلب:
من در کل علی هایپر با ساسی رو خیلی قبول دارم حالا هر چی باشن _________________ من تو تنهاییم فقط دارم اینجا یه چهار دیواری.....
زندگیم هم شده عین فیلمای چارلی چاپلین......