Amiirr ارتشبد لویزونی وضعيت: آفلاين 27 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7135 امتياز: 100207 تشکر کرده: 16 تشکر شده 144 بار در 113 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 فروردين ماه ، 1388 00:13:07 موضوع مطلب: مجبورم میفهمی؟ مجبور!!!
یه سری حرفا و صحبت ها هست که نمیخواستم بگم ولی مجبورم!
خب بازم یه تایپک دیگه اونم از نوع لویزونی!
راستیتش امروز بعد از ظهر پشت نت بودم که یکی از دوستان تو یاهو یه متنی فرستاد و گفت که این رو بر ضد شما نوشتن!
خب با تشکر از دوست خوبمون اون تایپک و خوندم و چند خطی از مطالبیش رو میذارم البته اونایی که مثلا به ما تیکه انداخته شده!
بخونید...
-کی دیده که مدیر شماره موبایلشون رو برای بالا رفتن زنگ خورشون روی صفحه اصلی سایت!؟ اگر دیده بگه!
اون تک شماره ای هم که مدیر ما اون گوشه بالای سایت هست برای شماره آهنگ هاست شماره اصلی نیست!
-هیچ وقت آی دی خودمون رو نذاشتیم تو سایت که بریم مخ بزنیم!!!!!!!
-حتی ترفتیم توی سایت های دیگه که توشون فعالیت دارم بگم که پاشید بیاید توی سایت ما که عضویت بره بالا!!!
-هیچ وقت سایتی رو به تمسخر نگرفتیم! همیشه از اشتباهاتمون درس عبرت گرفتیم و در راستای بهتر شدن سایت قرار دادیم!( منظورش اینه که قدم برداشته جمله سازی رو!)
-ارزش های انسانی رو زیر پا نگذاشتیم و به کسی زور نکردیم!
خب همتون میدونید که قضیه چیه و این رو کی نوشته بود و و و و !
خب همتون میدونید که من تا امروزم کاری به اون سایت نداشتم!
خیلی آروم خیلی متین خیلی هم ملو! در حالی که من آدم آرومی نیستم ولی خب به خاطر اینکه مشکلی ا ز طرف من با مدیر اون سایت نبوده هیچی نگفتم!
تا الان که این مطالب رو خوندم این حرفا رو روز آخرم مدیر اونجا توی سایت مطرح کرد که بازم جواب ندادم!
ولی خب انگار هول ورشون داشته بعضیا رو!
حالا این متن خیلی طول ودراز بود که همش با واقعیت تناقض داشت اگه خواستید کامل میذارم خط خطشم تحلیل میکنم براتون!
خب حالا اون چیزایی رو که در مورد ما بوده (هر چند که همش در مورد ما بوده) جواب میدم قانع نشدید اون موقع ایشون درست میگن!
اولا هی جمع میبندند که سایتمون و کاربرامون و دوستامون و... به قول سهیل شما که نقش بمال سایت رو دارید دیگه با مدیر و اینا جمع نبند خودت رو! این از تو برو بعدی!
- کی دیده شماره بذاره مدیر تو سایت مدیر ما هم واسه آهنگ گذاشته!!!!!!- - ببخشید واسه شما ماره! واسه ما خار داره!؟؟؟؟؟؟؟ اولا که خودتون گذاشتید که هیچ بعد ما هم گذاشتیم واسه آهنگ ما هم شماره اصلیمون نیس! این از مطلب اول! چه طور واسه شما واسه اهنگه واسه ما زنگ خور بره بالا؟ نه عزیز واسه ما خار نداره دستکش و درار!
هیچ وقت ای دی خودمون رو نذاشتیم تو سایت که بریم مخ بزنیم!!!!! ببخشید اون سه تا + توی سایتتون که گفته شده ما را اد کنید تا فلا نکنیم داشاقه!؟
ما که با آی دی مخ نمیزنیم تو سطح فکرت کوتاهه دیگه به ما ربطش نده!
حتی نرفتیم سایت های دیگه کاربر بیاریم!!!! ببخشید اونایی که از مرجع پا میشدن میومدن آدم نبودن!؟ اونا حتما با حس ششم میومدن نه؟
ما که تا حالا از سایت دیگه کسی رو نیوردیم اگه یه مورد شما اشاره کردید که فلانی به ما آدرس داده گفته بیا اینجا بیا به من نشون بده فقط 1 مورد!
هیچ وقت سایتی رو به تمسخر نگرفتیم!!! ببخشید اون تایپکی که گذاشته بد تو سایتتو که یه فری استایل از مدیر یه سایت گذاشته بودید بعد با هزار و یک هر هر و کرکر گفته بودید این فری رو دانلود کنید مدیر فلان سایت بیرژامش رو آویزون کرده به دیوار جورابش اینور افتاده و فلان وفلان چی بودش؟
مهراد یادته که؟
همیشه از اشتباهاتمون درس عبرت گرفتیم!
بله!! نمونش رو دیدیم همین امروز یه اشتباهتون رو بدون بردن اسم سایتتون دقت کن بدون اوردن اسم سایت گوشزد کردیم شما ورداشتی این اراجیف رو چی؟ سرهم کردی! آره چه عبرتی
داداش یکم عبرت کم بگیر!
ارزش های انسانی رو زیر پا نگذاشتیم و به کسی چیزی رو زور نکردیم! ارزش های انسانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتو دست بالا گرفتی! ارزش انسانی و چه به سایت رپ!؟اون مال زندان گوانتانامو بود اشتباه خوندی!
حالا دو تا کلمه تو روزنامه خوندی نمیدونم تو اخبار دیدی حالا هرچی نباید بیای که همینجوری بگی اینا جا داره خودتو مضحکه خاص و عام کردی که چی؟ ارزش های انسانی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولمون کن دادا! هه!
به کسی زور نکردیم!
ببخشید این پی ام هایی که به دسته ای از کاربران دادید که اگه برید فلان جا اینجا بلوک تفریحی بوده!؟
--------------------------------------------------
دیدید که واسه همه حرفاتون جواب داشتم با مثال!
این حرفامم دلخور نشه یه وقت! به دلم نگیر ! به دست بگیر باش بازی کن!
----------------------------------------------------------
اما من اصلا دنبال این حرف ها و حرکات نیستم ولی خب برای دفاع از حیثیت و خضعبلات مجبورم یه چیزایی رو برای نورانی شدن قضیه( خود به خود روشن هست آخه) بذارم.
این موضوع شماره تلفن و ای دی رو که دیدم یاد یه بنده خدایی افتادم که یه سری عکس برام فرستاده بود از فساد اخلاقی مدیران شما
و گفته بود که بذارم ولی من نذاشتم چون کاری با شما نداشتم ولی حالا دیگه باید بذارم انگار
دوستان ببینند که کسی که کاربرا مثل خواهر و برادرش هستند چی به خواهر و برادرش فرستاده!!
بقیه عکسای مربوط به یاهو رو دیگه روم نمیشه بذارم شرمنده!
خب عکس ها رو دیدید؟
قضاوت با شما!
من از همه چی عکس دارم اصلا عادتمه از هر چیزی که به نظرم جالب بیاد توی نت! عکس میگیرم
پس نذار عکس همون چتی که به مدیری که حالا مثه اسانسور میری بالا و میای پایین و بهش گفتی کسخله! دهن ما رو گاییده! مغروره رو بذارم! میدونی که دارم! نذار اون عکسی رو که به کاربرای سایتتون که مثل خواهر و برادرتون هست رو میگفتی آره فلانی که جندست! اون یکی که میده اون یکی از دهات میاد.... و بذارم میدونی که عکسشم دارم! نذار بگ مکه به فلان کاربر در مورد این که کدوم یکی از دخترای سایت .................. بگم!
نذار!
آخر سرم تو اون متن خنده دارت نوشتی ما خودمون بالاییم به زو ر کس دیگه ای بالا نیستیم!
نه داداش اونی که ازش رفتی بالا بلنده والی وقتی بیای ازش پایین هم سطح دریا میشی!
نمیخوام اون بخش خوشحالیم رو دوباره بنویسم ولی خب...
خوشحالیم که اگه کاری میکنیم سرش هستیم جا نمیزنیم اگه سایتی رو مسخره میکنیم نمیایم دروغ بگیم!
خوشحالیم که اونقدر داریم که اگه چیزی بگیم از دهنمون باشه نه از او لا لا...
خوشحالیم که با چش و دل پاک با دوستامون صحبت میکنیم خواهر و برادرمونم نیستن دوستمونن
خب این جمله اخر یه پیامی توش داشت البته همه خوشششون نمیاد فقط اونایی که میفهمنش خوششون باید بیاد!(صدا اخرش لیزری میشه!)
فقط نذارید بقیه چیزا رو روکن م میدونید که از خیلیییییییییییییییییییییی چیزا عکس و نوشته و... دارم خاکش کنیم تا گردو خاکش کورتون نکرده!
مرد باش و مرد بمیر سعی کن واقعیت ها رو بگی! همیشه ! همیشه بدون اینکه اول ضرر ونفعش رو وزن کنی!
همین!
راستی قبل همین بگم که جنبه هم خوب چیزیه!حالا سوتی دادین دیگه خب همه میدن ماهم سوتی میدیم
تو که از اشتباهات عبرت میگیری! پس این ننه من غریبم بازیهات چیه دیگه؟ بشین عبرتت و بگیر!
راستی اسم چیز مدیر عبرته؟ هی میگیریش!؟ هه هه نکته انحرافی درست کردیا ای کلک!
حالا همین!
این تایپک تقدیم به همه دلزده های پناه اورده به اینجا!
وتقدیم به یکی که شاید نخواد اسمش رو بگم
betoche ستوان دوم لویزونی وضعيت: آفلاين 9 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3577 امتياز: 470 تشکر کرده: 23 تشکر شده 48 بار در 36 پست
محل سكونت: babol --0111
ارسال شده در: شنبه، 29 فروردين ماه ، 1388 11:31:13 موضوع مطلب:
بابا داش امیر تو که همه چیز رو مختوش کردی نفهمیدیم کی فرستاد--به کی فرستاد---چی فرستاد
بابا درس شفاف سازی کنین ولی بازم دمت گرم واقعا جنجالی بود ترکوندیشون
ایول ایوله---ایول
داش امیر یله ایول
فقط دفعه بعد اینقدر پاکسازیش نکن _________________ اسیر کابوسم تو یلداترین شب تاریخ
...............................................
در تک تک ثانیه هایم تیک تاک ساعت قلبم نام تو را فریاد میزند عشق من
Mehdi4ever کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 28 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 673 امتياز: 3 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 1 پست
محل سكونت: Alone in Life
ارسال شده در: شنبه، 29 فروردين ماه ، 1388 12:21:42 موضوع مطلب:
امیر باید سر بسته تر میگفتی!!!
بازم دمت جیز
بازم یه افشا گری دیگه
مــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــــی
دخترا باید حواستونو بیشتر جمع کنین!!بعضی ها نیت شوم دارن! _________________ JUST.....ERFAN #%#M & A#%#
Mehdi4ever کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 28 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 673 امتياز: 3 تشکر کرده: 1 تشکر شده 3 بار در 1 پست
محل سكونت: Alone in Life
ارسال شده در: شنبه، 29 فروردين ماه ، 1388 12:46:12 موضوع مطلب:
واسه همینه لویزونو دوست داریم چون این چیزا توش نی!!
البته چه دیدی شاید یه روزی خودم پشت پرده لویزون و همین امیر که افشا میکنه رو افشا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(شوخی)
در کل لویزون _________________ JUST.....ERFAN #%#M & A#%#