Alimohammad مدیر بخش کشتی کچ وضعيت: آفلاين 8 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 532 امتياز: 3000 تشکر کرده: 19 تشکر شده 20 بار در 16 پست
محل سكونت: تو قلب عشقم
ارسال شده در: جمعه، 5 تير ماه ، 1388 23:46:10 موضوع مطلب: دانلود زیباترین مسابقات کشتی کچ
سلام خدمت همه ی کاربرای سایت لویزون رپ!
باز هم با تاپیک فوق العاده ی دانلود مسابقات استثنایی کشتی کچ در سال 2008 در خدمتتون هستم.
این دفعه براتون مسابقه ی دیدنی بین John Cena و Chhris Jericho رو که مربوط به پی پی وی Survivor Series سال 2008 و بر سر قهرمانی کمربند سنگین وزن های دنیا تعیین شده است رو با فرمت WMV اماده کردم تا دانلود کنین و حالشو ببرین.
World Heavyweight Championship - John Cena vs Chris Jericho - PPV : Survivor Series 2008 - Format : WMV - Size : 3 MB
امیدوارم از دیدن این مسابقه ی زیبا لذت برده باشین.
فقط لطفا جوگیر نشین! _________________ You Think You Know Me.......Think Again
Try Me.......I Will Make You Famous
Alimohammad مدیر بخش کشتی کچ وضعيت: آفلاين 8 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 532 امتياز: 3000 تشکر کرده: 19 تشکر شده 20 بار در 16 پست
محل سكونت: تو قلب عشقم
ارسال شده در: شنبه، 6 تير ماه ، 1388 12:09:34 موضوع مطلب:
راستی فردا می خوام زیباترین و بهترین مسابقه ای رو که من توی این 10 ساله که تو کار کشتی کچ هستم دیدم رو براتون بذارم تا دانلود کنین و واقعا از دیدن چنین مسابقه ای به این قشنگی حالشو ببرین.
فردا منتظر بمب دانلود کشتی کچ توی تاپیک مخصوص باشین. _________________ You Think You Know Me.......Think Again
Try Me.......I Will Make You Famous