BigBoy کاربر شاخ لویزونی وضعيت: آفلاين 23 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1365 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 13 بار در 13 پست
محل سكونت: Be To Che Marboot
ارسال شده در: شنبه، 13 تير ماه ، 1388 12:36:54 موضوع مطلب: اهنگ The Game(دیس G-unit)
امروز با يه اهنگ تقريبا جديد از گيم اومدم . كه در واقع يه ديس براي گروه G-unit هست كه به نظر من ديگه Game داره خيلي اين ديس بازي هارو كشش ميده اين اهنگ در سال ۲۰۰۸ منتشر شده و گيم حرفاي جالبي رو ميزنه در اين اهنگ مثلا در همون ابتداي كار ميگه كه در اسم من و Buck حرف G و اين چيزيه كه در اسم ۵۰ / Banks / Yayo وجود نداره و اين G معنيش اينه كه ما گنگستر بي برو برگشت {تضمين شده} هستيم و همچنين از Buck هم حمايت ميكنه چون با G-unit دشمن شده و ميگه بذاريد Buck فیفتی رو به F بده و در اخر كار هم به اعضاي G-unit توحين ميكنه !!!!!! به نظر من سطح اين اهنگ متوسط هست و زياد چيزه شاخي از اب در نيومده . اميدوارم از اين اهنگ لذت ببريد . من 1 ساعت طول كشيد تا اينو اپ كردم سعي ميكنم تا شب هم يه كار از Fabolous بذارم تا به درست كار بودن اين رپر پي ببريد . پيروز باشيد فعلا
دانلود از لینک غیر مستقیم:
BigBoy کاربر شاخ لویزونی وضعيت: آفلاين 23 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1365 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 13 بار در 13 پست
محل سكونت: Be To Che Marboot
ارسال شده در: شنبه، 10 مرداد ماه ، 1388 08:58:19 موضوع مطلب:
داشی این دیس واسه خیلی قبل که این اتفاق افتاد
تازه جدیدن The Game شروع کرده به فش دادن به بکس G-unit
خواستی امضام نگاه کن _________________ I said welcom to detroit city