Gonjijk.jikjiko2 سروان لویزونی وضعيت: آفلاين 30 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4055 امتياز: 137 تشکر کرده: 33 تشکر شده 66 بار در 52 پست
محل سكونت: او نجایی که عرب نی انداخت!
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:29:54 موضوع مطلب: .....دفتر ازدواج......
[size=18] خب دوستان گلم بازم اومدم با تاپِیک داغ!!
این تاپیک کاملا" جنبه ی تفریحی داره و بیشتر میخام کساییرو که خیلی مقابل همن تو سایت و هه جوره نمیتونن با هم بسازن و یه ذره باهم بیشتر آشنا کن و به هم یاد بدیم که میتونیم با
همه اخلاقی بسازیم و طبعمونو کم کم خاکشیر کنیم!!
حالا اینکه چه تاپیکیه ؟!هونجوری که از اسمش مشخصه اینجا دفتر ازدواج سایته .ینی هرکی که میخاد با هرکی مزدوج شه میاد اینجا ثبت نام میکنه .2نفری که از هم خوششون
میاد باهم صبت میکنن تو پیغام (دوستان از زدن پی ا به من خودداری کنید جدا"!!اوه مای گاد 1-2-3-4-8-...همینجوری پی امام داره زیاد میشه )و اینا اگه به نتیجه رسیدن میان اینجا اعلام
میکنن من عقدشو ن میکنم .خواهش میکنم جنبه هاتونو خیلی خیلی خیلی بالا ببرین چون این تاپیک با بچه بازی بالا نمیمونه.پس لازمه که جنبه هامونو بالا ببریم در حد تیم ملی لالیگا!!
حالا در مورد قوانین این دفتر ازدواج:قانوناشم خیلی سخت نیست......
اولیش اینه که حرف رکیک ممنوع!!
بحث زن و شوهری رو تو نظرات در مورد اهنگ ها نمیبرین .تو پیغام خصوصی و اس ام اس و موبایل و اینا نمیبرین .ولی میتونین تو تاپیکای دیگم ببرین و حتا پیغام کوتاه صفحه
اصلی.......چه متواضع)منظور از بردن تو تاپیکای دیگه این هست که مثلا" طرفت تو یه تاپیک دیگه نظر داده تو میخای جوابشو بدی میتونی بپرونی که (مثلا" حشمت شوهر منه
):حشمت ازین آهنگا بیشتر بزار و ازین حرفا!! نه که بیاین مسایل زناشوییتونو بکشین تو تاپیکای دیگه!!
اما اینکه همه مجبورن زن و شوهر شن والا بلوک(به این زور نمیگنا سو تفاهم نشه)!!و اینکه باید کسی و که خیلی باش لجن یا حداقل نمیتونن باهم بسازن زوج شن چون هدف ما فقط
طبعه خاک شیره فراموش نکنین!!
زوجای جوونمون میتونن تا میتونن از هم تشکر کنن که جونشون در ره!!
خانوما و آقایون میتونن هم و به خونه هاشون دعوت کنن و پاگشا کنن و خلاصه برن بیان !!البته با شوهراشون و خانوماشون.خانوما تنها میتونن برن خونه ی دوستاشون ولی آقایون حق
ندارن والا بلوک !!اینم حمایت از دخترای سایت
تا وقتی که این تاپیک هست و بنا به هردلیلی حذف نشد و برپا بود که هیچی ولی به محض اینکه حذف شد و تموم شد همه میشن همون آبجی دادای هم نه زن و شوهر !!
دیگه چی مونده بگم .آهان اینکه پسرامون بیشترن خب در این مورد میتونم بگم هر پسری با عرضه تر بود هم گلچین میکنه هم خانوم هلو گیرش میاد !!هرکی جا موند دیگه
خودش بی عرضه بوده و باید وایسه تو نوبت(فک کنین وام ازدواجه)تا یکی پیدا شه و زنش شه!!.
تا آخر این هفته تصمیماتونو بگیرین بیاین خودتونو معرفی کنین والا میایام پی اماتانو میگردیم پیداتون میکنیم.حالا خود دانید!
زودتر زوجارو جمع کنیم که زودتر برن خونه بخت و بالاخره هرمادری آرزو داره بچش به سر و سامون برسه !!که زودتر عقد کنن (از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!!)و
مهمونی بریم و بریز و بپاش و اینا!
و اما زوج طلایی!!زوج طلایی چیه؟؟زوج طلایی ینی زوجی که هیچوقت به هم بی احترامی نکرده باشن به خاطر هم پا رو خاسته های خودشون بزارن هم و دوست داشته باشن .همیشه
با جون و عمر هم و صدا کنن(این کارم نکردن نکردن)و خلاصه باهم خوب باشن .و یه زوج داریم زوج تپل!!تنبلترین و پرخورترین و تنپرورترترین زوجم معلوم میشه و کم فعالیت ترین
زوج (تو سایت)و به زوج تپل در آخر امتیاز منفی میدیم و به زوج طلایی امتیاز تپل!!
دیگه اینکه اینجا آپارتمونه رعایت کنین.فرهنگشو بلد نیستین یاد بگیرین حتما"!!
بچه هایی که تا اونجا که من میشناسم از پسرا:فرهاد.سهیل.امیر مدیر.مهراد.ماهان.آیدین.همایون.پیمان.عرشیا.خشی.سیامک.علی محمد.علی.پیمان.امیر بیگ بیگ.و.....
علی محمدم میتونه دس خانومشو بگیره بیاره اینجا یه واحد میدیم زندگی کنه
و از دخترای محترم سایت:شقایق.آرزو.آیدا.آیسان.سارا.نیکا.و خودم و.....
هرکدومتونو جا انداختم بببخشید خودتون باهم کنار بیاین تا عقد شین!!هه!!
این مطلبم بگم که هرکی با هرکی مشکل داشت و نتونست بسازه و فهید نیمه ی گمشدش نیس میتونه بیاد به مراجع قضایی شکایت کنه که ما حقشو کف دستش بزاریم!!ولی
تحمل کنین بالاخره زندگی پایین بالا داره.نمیشه که همش چیز باشه که!! مشکل هست.عروس خانومای گل به محض اینکه دست شکسته ی اقایونتون روتون بلند شد اطلاع
بدین !آقایون به محض اینکه خانوماتون بیرونتون کردن به ما اطلاع بدین تا در اسرع وقت واستون یه جایی چیزی گیر بیاریم کپتونو بزارین دیگه
و اینکه در آخر بگم که خواهش میکنم درسته ما قصدمون اینه که اونا که باهم بدن به این بهونه یه ذره خوب شن و یاد بگیرن که با همه کس و هه چیز باید ساخت ولی التماس میکن که نو با
این سه نفر نندازین :مهراد.امیر مدیر.سیامک!!..................با هیشکدومشون خودمو بکشم بیشتر از 1 روز نمیتونم خوب باشم
خب بسم الله.......زوج اول....... النکاح و السنتی.....خوش به حال امتی!!
ووووووووووووووووی خدایا کی و نصیب ما میکنی؟!
این تاپیکم قبلا" مجوز گرفته.اگه بچه های سایت موافقین بیاین.........بازم میگم جنبه هارو بالا که ببرین سطح توقعتونم زیاد میشه نا خودآگاه!!
بازم میگم که نینا قصد ازدواج نداره ها ا!!کم بگین نینا !!نینا مرد!!نینا بی نینا!!نینا و مرض!نینا و درد! !نینا نمیخاد مگه زوره؟؟ بر اساس نامه های رسیده و خواهشای
زیاد برو بچز دیگه چیکا کنیم دیگه نظرمون کلهم عوض شد نسبت به زندگی و آینده و اینا!!
راستی چن تا مورد بود جا مونده بود اینکه اولا" خانوما باید همه چی تموم باشن نه اینکه تاز ه ازین بدشون بیاد و از اون بدشون بیاد نمونه ی این خانوم>>>>
دوم اینکه چون اینجا آپارتمونیه و رفتن حموم و استفاده از آب تعریف شدس حق بیشتر حموم رفتن و به خانوما میدیم.برین خوش باشین دخترا.........
سوم اینکه آقایون هیچ کدومشون حق همیچین برخوردیو با خانوماشون ندارن ..........
چهار م اینکه چون من خودم تجربه دارم تو آرایشگری زحمت آرایش عروس خانومارو خودم میکشم و آقایون نگران هزینه ی کلان آرایشگاه نباشن..........
پنجم اینکه نبینم هیچکدوم از آقایون ازین چیزا تو سرش باشه بعد از ازدواجا(ینی حق ندارین بگین که از هرچی زنه بدم میاد بعد از ازدواج!!)......
و ششم اینکه هیچی دیگه دخترا برن خوش باشن با این همه خبر جدید......
سوالی هس بپرسین [/size]
آخرين ويرايش توسط Gonjijk.jikjiko2 در تاريخ دوشنبه، 26 مرداد ماه ، 1388 19:19:01; دفعات ويرايش در مجموع 6 مرتبه
aidinblue کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 22 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 542 امتياز: 170 تشکر کرده: 14 تشکر شده 8 بار در 8 پست
محل سكونت: ایران اشغالی
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:37:40 موضوع مطلب:
نینا غلط نکنم ترشیدی دنبال یه فرصت میگشتی
راستی 2 تا نکته:
1 - خیلی غلط املایی داری
2- لالیگا تیم ملی نیست ، مجموعه تیم های باشگاهی اسپانیاست
مثل اینکه بگی تیم ملی لیگ برتر!!! _________________
Gonjijk.jikjiko2 سروان لویزونی وضعيت: آفلاين 30 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4055 امتياز: 137 تشکر کرده: 33 تشکر شده 66 بار در 52 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:55:15 موضوع مطلب:
فرهاد آره دقیقا" به خاطر تو زدم جون خودت !! _________________ «هزاران نفر برای باریدن باران دعا میکنند.غافل از آنکه خداوند با کودکی است که چکمه هایش سوراخ است!»
aidinblue کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 22 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 542 امتياز: 170 تشکر کرده: 14 تشکر شده 8 بار در 8 پست
محل سكونت: ایران اشغالی
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 19:15:46 موضوع مطلب: Re: .....دفتر ازدواج......
Gonjijk.jikjiko2 مي نويسد:
غلط املایی کو؟؟
ایناهاش
بزرگشون کردم:
Gonjijk.jikjiko2 مي نويسد:
[size=18] خب دوستان گلم بازم اومدم با تاپِیک داغ!!
این تاپیک کاملا" جنبه ی تفریحی داره و بیشتر میخام کساییرو که خیلی مقابل همن تو سایت و هه جوره نمیتونن با هم بسازن و یه ذره باهم بیشتر آشنا کن و به هم یاد بدیم که میتونیم با
همه اخلاقی بسازیم و طبعمونو کم کم خاکشیر کنیم!!
حالا اینکه چه تاپیکیه ؟!هونجوری که از اسمش مشخصه اینجا دفتر ازدواج سایته .ینی هرکی که میخاد با هرکی مزدوج شه میاد اینجا ثبت نام میکنه .2نفری که از هم خوششون
میاد باهم صبت میکنن تو پیغام (دوستان از زدن پی ا به من خودداری کنید جدا"!!اوه مای گاد 1-2-3-4-8-...همینجوری پی امام داره زیاد میشه )و اینا اگه به نتیجه رسیدن میان اینجا اعلام
میکنن من عقدشو ن میکنم .خواهش میکنم جنبه هاتونو خیلی خیلی خیلی بالا ببرین چون این تاپیک با بچه بازی بالا نمیمونه.پس لازمه که جنبه هامونو بالا ببریم در حد تیم ملی لالیگا!!
حالا در مورد قوانین این دفتر ازدواج:قانوناشم خیلی سخت نیست......
اولیش اینه که حرف رکیک ممنوع!!
بحث زن و شوهری رو تو نظرات در مورد اهنگ ها نمیبرین .تو پیغام خصوصی و اس ام اس و موبایل و اینا نمیبرین .ولی میتونین تو تاپیکای دیگم ببرین و حتا پیغام کوتاه صفحه
اصلی.......چه متواضع)منظور از بردن تو تاپیکای دیگه این هست که مثلا" طرفت تو یه تاپیک دیگه نظر داده تو میخای جوابشو بدی میتونی بپرونی که (مثلا" حشمت شوهر منه
):حشمت ازین آهنگا بیشتر بزار و ازین حرفا!! نه که بیاین مسایل زناشوییتونو بکشین تو تاپیکای دیگه!!
اما اینکه همه مجبورن زن و شوهر شن والا بلوک(به این زور نمیگنا سو تفاهم نشه)!!و اینکه باید کسی و که خیلی باش لجن یا حداقل نمیتونن باهم بسازن زوج شن چون هدف ما فقط
طبعه خاک شیره فراموش نکنین!!
زوجای جوونمون میتونن تا میتونن از هم تشکر کنن که جونشون در ره
خانوما و آقایون میتونن هم و به خونه هاشون دعوت کنن و پاگشا کنن و خلاصه برن بیان !!البته با شوهراشون و خانوماشون.خانوما تنها میتونن برن خونه ی دوستاشون ولی آقایون حق
ندارن والا بلوک !!اینم حمایت از دخترای سایت
تا وقتی که این تاپیک هست و بنا به هردلیلی حذف نشد و برپا بود که هیچی ولی به محض اینکه حذف شد و تموم شد همه میشن همون آبجی دادای هم نه زن و شوهر !!
دیگه چی مونده بگم .آهان اینکه پسرامون بیشترن خب در این مورد میتونم بگم هر پسری با عرضه تر بود هم گلچین میکنه هم خانوم هلو گیرش میاد !!هرکی جا موند دیگه
خودش بی عرضه بوده و باید وایسه تو نوبت(فک کنین وام ازدواجه)تا یکی پیدا شه و زنش شه!!.
تا آخر این هفته تصمیماتونو بگیرین بیاین خودتونو معرفی کنین والامیایام پی اماتانو میگردیم پیداتون میکنیم.حالا خود دانید!
زودتر زوجارو جمع کنیم که زودتر برن خونه بخت و بالاخره هرمادری آرزو داره بچش به سر و سامون برسه !!که زودتر عقد کنن (از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!!)و
مهمونی بریم و بریز و بپاش و اینا!
و اما زوج طلایی!!زوج طلایی چیه؟؟زوج طلایی ینی زوجی که هیچوقت به هم بی احترامی نکرده باشن به خاطر هم پا رو خاسته های خودشون بزارن هم و دوست داشته باشن .همیشه
با جون و عمر هم و صدا کنن(این کارم نکردن نکردن)و خلاصه باهم خوب باشن .و یه زوج داریم زوج تپل!!تنبلترین و پرخورترین و تنپرورترترین زوجم معلوم میشه و کم فعالیت ترین
زوج (تو سایت)و به زوج تپل در آخر امتیاز منفی میدیم و به زوج طلایی امتیاز تپل!!
دیگه اینکه اینجا آپارتمونه رعایت کنین.فرهنگشو بلد نیستین یاد بگیرین حتما"!!
بچه هایی که تا اونجا که من میشناسم از پسرا:فرهاد.سهیل.امیر مدیر.مهراد.ماهان.آیدین.خشی.سیامک.علی محمد.علی.پیمان.امیر بیگ بیگ.و.....
و از دخترای محترم سایت:شقایق.آرزو.آیدا.آیسان.سارا.نیکا.و خودم و.....
هرکدومتونو جا انداختم بببخشید خودتون باهم کنار بیاین تا عقد شین!!هه!!
این مطلبم بگم که هرکی با هرکی مشکل داشت و نتونست بسازه و فهید نیمه ی گمشدش نیس میتونه بیاد به مراجع قضایی شکایت کنه که ما حقشو کف دستش بزاریم!!ولی
تحمل کنین بالاخره زندگی پایین بالا داره.نمیشه که همش چیز باشه که!! مشکل هست.عروس خانومای گل به محض اینکه دست شکسته ی اقایونتون روتون بلند شد اطلاع
بدین !آقایون به محض اینکه خانوماتون بیرونتون کردن به ما اطلاع بدین تا در اسرع وقت واستون یه جایی چیزی گیر بیاریم کپتونو بزارین دیگه
و اینکه در آخر بگم که خواهش میکنم درسته ما قصدمون اینه که اونا که باهم بدن به این بهونه یه ذره خوب شن و یاد بگیرن که با همه کس و هه چیز باید ساخت ولی التماس میکن که نو با
این سه نفر نندازین :مهراد.امیر مدیر.سیامک!!..................با هیشکدومشون خودمو بکشم بیشتر از 1 روز نمیتونم خوب باشم
خب بسم الله.......زوج اول....... النکاح و السنتی.....خوش به حال امتی!!
ووووووووووووووووی خدایا کی و نصیب ما میکنی؟!
این تاپیکم قبلا" مجوز گرفته.اگه بچه های سایت موافقین بیاین.........بازم میگم جنبه هارو بالا که ببرین سطح توقعتونم زیاد میشه نا خودآگاه!!
Shaghayegh سرهنگ دوم لویزونی وضعيت: آفلاين 30 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4363 امتياز: 1286 تشکر کرده: 212 تشکر شده 129 بار در 82 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:05:25 موضوع مطلب:
خيلي خوبه نينا ولي هيشكي حاضر نيس با من ازدواج كنه مامانم برام كوزه خريده _________________ هييييييييييييييييييي روزگار
به تاپيك زير تيغ يه سري بزنيد ضرر نميكنيد
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:08:39 موضوع مطلب:
شقایق جون منتتم دارن ولی غالبت میکنیم به یکی نگران نباش دلیل زدن این تاپیکم هین بود که ما دخترا به یه نو نوایی برسیم _________________ «هزاران نفر برای باریدن باران دعا میکنند.غافل از آنکه خداوند با کودکی است که چکمه هایش سوراخ است!»
ارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:09:20 موضوع مطلب:
آیدین من مستعار کلمات و استفاده کردم.بعضیاشم جا افتاده ببخش _________________ «هزاران نفر برای باریدن باران دعا میکنند.غافل از آنکه خداوند با کودکی است که چکمه هایش سوراخ است!»