کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت ) امروز 16 شهريور ماه ، 1389

New Addres Is L-Rap.CoM دانلود|آهنگ خارجي|كليپ خارجي|فول البوم|فول موزيك ويديو|رپ خارجي,ايرانی: تالار گفتمان

لویزون رپ :: نمايش موضوعات - .....دفتر ازدواج......

.....دفتر ازدواج......
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 202, 203, 204  بعدي

ارسال موضوع جديد  اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .    

لویزون رپ صفحه اول انجمن -> سرگرمی و متفرقه

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

وضعيت: آفلاين
30 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 4055
امتياز: 137
تشکر کرده: 33
تشکر شده 66 بار در 52 پست

محل سكونت: او نجایی که عرب نی انداخت!

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:29:54    موضوع مطلب: .....دفتر ازدواج...... پاسخ همراه با اعلان

[size=18] خب دوستان گلم بازم اومدم با تاپِیک داغ!! Rolling Eyes

این تاپیک کاملا" جنبه ی تفریحی داره و بیشتر میخام کساییرو که خیلی مقابل همن تو سایت و هه جوره نمیتونن با هم بسازن و یه ذره باهم بیشتر آشنا کن و به هم یاد بدیم که میتونیم با

همه اخلاقی بسازیم و طبعمونو کم کم خاکشیر کنیم!! Idea

حالا اینکه چه تاپیکیه ؟!هونجوری که از اسمش مشخصه اینجا دفتر ازدواج سایته Twisted Evil .ینی هرکی که میخاد با هرکی مزدوج شه میاد اینجا ثبت نام میکنه .2نفری که از هم خوششون

میاد باهم صبت میکنن تو پیغام (دوستان از زدن پی ا به من خودداری کنید جدا"!!اوه مای گاد 1-2-3-4-8-...همینجوری پی امام داره زیاد میشه Arrow )و اینا اگه به نتیجه رسیدن میان اینجا اعلام

میکنن من عقدشو ن میکنم Twisted Evil .خواهش میکنم جنبه هاتونو خیلی خیلی خیلی بالا ببرین چون این تاپیک با بچه بازی بالا نمیمونه.پس لازمه که جنبه هامونو بالا ببریم در حد تیم ملی لالیگا!! Rolling Eyes

حالا در مورد قوانین این دفتر ازدواج:قانوناشم خیلی سخت نیست...... Smile

اولیش اینه که حرف رکیک ممنوع!! Mad

بحث زن و شوهری رو تو نظرات در مورد اهنگ ها نمیبرین Mad .تو پیغام خصوصی و اس ام اس و موبایل و اینا نمیبرین Mad .ولی میتونین تو تاپیکای دیگم ببرین و حتا پیغام کوتاه صفحه

اصلی.......چه متواضع)منظور از بردن تو تاپیکای دیگه این هست که مثلا" طرفت تو یه تاپیک دیگه نظر داده تو میخای جوابشو بدی میتونی بپرونی که (مثلا" حشمت شوهر منه Rolling Eyes

):حشمت ازین آهنگا بیشتر بزار Razz و ازین حرفا!! نه که بیاین مسایل زناشوییتونو بکشین تو تاپیکای دیگه!! Mad

اما اینکه همه مجبورن زن و شوهر شن والا بلوک(به این زور نمیگنا سو تفاهم نشه)!!و اینکه باید کسی و که خیلی باش لجن یا حداقل نمیتونن باهم بسازن زوج شن چون هدف ما فقط

طبعه خاک شیره فراموش نکنین!! Arrow

زوجای جوونمون میتونن تا میتونن از هم تشکر کنن که جونشون در ره!!

خانوما و آقایون میتونن هم و به خونه هاشون دعوت کنن و پاگشا کنن و خلاصه برن بیان Laughing !!البته با شوهراشون و خانوماشون.خانوما تنها میتونن برن خونه ی دوستاشون ولی آقایون حق

ندارن والا بلوک Twisted Evil !!اینم حمایت از دخترای سایت Razz

تا وقتی که این تاپیک هست و بنا به هردلیلی حذف نشد و برپا بود که هیچی ولی به محض اینکه حذف شد و تموم شد همه میشن همون آبجی دادای هم نه زن و شوهر !! Smile

دیگه چی مونده بگم Question .آهان اینکه پسرامون بیشترن خب در این مورد میتونم بگم هر پسری با عرضه تر بود هم گلچین میکنه هم خانوم هلو گیرش میاد Arrow !!هرکی جا موند دیگه

خودش بی عرضه بوده و باید وایسه تو نوبت(فک کنین وام ازدواجه)تا یکی پیدا شه و زنش شه!!. Rolling Eyes

تا آخر این هفته تصمیماتونو بگیرین بیاین خودتونو معرفی کنین والا میایام پی اماتانو میگردیم Mad پیداتون میکنیم.حالا خود دانید! Laughing

زودتر زوجارو جمع کنیم که زودتر برن خونه بخت و بالاخره هرمادری آرزو داره بچش به سر و سامون برسه Rolling Eyes !!که زودتر عقد کنن (از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!!)و

مهمونی بریم و بریز و بپاش و اینا! Wink

و اما زوج طلایی!!زوج طلایی چیه؟؟زوج طلایی ینی زوجی که هیچوقت به هم بی احترامی نکرده باشن به خاطر هم پا رو خاسته های خودشون بزارن هم و دوست داشته باشن .همیشه

با جون و عمر هم و صدا کنن(این کارم نکردن نکردن)و خلاصه باهم خوب باشن Twisted Evil .و یه زوج داریم زوج تپل!!تنبلترین و پرخورترین و تنپرورترترین Rolling Eyes زوجم معلوم میشه و کم فعالیت ترین Arrow

زوج (تو سایت)و به زوج تپل در آخر امتیاز منفی میدیم و به زوج طلایی امتیاز تپل!! Idea

دیگه اینکه اینجا آپارتمونه رعایت کنین.فرهنگشو بلد نیستین یاد بگیرین حتما"!! Crying or Very sad

بچه هایی که تا اونجا که من میشناسم از پسرا:فرهاد.سهیل.امیر مدیر.مهراد.ماهان.آیدین.همایون.پیمان.عرشیا.خشی.سیامک.علی محمد.علی.پیمان.امیر بیگ بیگ.و..... Smile

علی محمدم میتونه دس خانومشو بگیره بیاره اینجا یه واحد میدیم زندگی کنه Idea

و از دخترای محترم سایت:شقایق.آرزو.آیدا.آیسان.سارا.نیکا.و خودم و..... Twisted Evil

هرکدومتونو جا انداختم بببخشید خودتون باهم کنار بیاین تا عقد شین!!هه!! Arrow Rolling Eyes

این مطلبم بگم که هرکی با هرکی مشکل داشت و نتونست بسازه و فهید نیمه ی گمشدش نیس Shocked میتونه بیاد به مراجع قضایی شکایت کنه که ما حقشو کف دستش بزاریم!!ولی

تحمل کنین بالاخره زندگی پایین بالا داره.نمیشه که همش چیز باشه که!! Rolling Eyes مشکل هست.عروس خانومای گل به محض اینکه دست شکسته ی اقایونتون روتون بلند شد اطلاع

بدین Evil or Very Mad !آقایون به محض اینکه خانوماتون بیرونتون کردن به ما اطلاع بدین تا در اسرع وقت واستون یه جایی چیزی گیر بیاریم کپتونو بزارین دیگه Arrow Confused

و اینکه در آخر بگم که خواهش میکنم درسته ما قصدمون اینه که اونا که باهم بدن به این بهونه یه ذره خوب شن و یاد بگیرن که با همه کس و هه چیز باید ساخت ولی التماس میکن که نو با

این سه نفر نندازین Crying or Very sad :مهراد.امیر مدیر.سیامک!!..................با هیشکدومشون خودمو بکشم بیشتر از 1 روز نمیتونم خوب باشم Sad

خب بسم الله.......زوج اول....... Twisted Evil النکاح و السنتی.....خوش به حال امتی!! Arrow

ووووووووووووووووی Twisted Evil خدایا کی و نصیب ما میکنی؟! Arrow

این تاپیکم قبلا" مجوز گرفته.اگه بچه های سایت موافقین بیاین.........بازم میگم جنبه هارو بالا که ببرین سطح توقعتونم زیاد میشه نا خودآگاه!! Arrow

بازم میگم که نینا قصد ازدواج نداره ها Shocked ا!!کم بگین نینا Mad !!نینا مرد!!نینا بی نینا!!نینا و مرض!نینا و درد! Rolling Eyes !نینا نمیخاد مگه زوره؟؟ Arrow بر اساس نامه های رسیده و خواهشای

زیاد برو بچز دیگه چیکا کنیم دیگه نظرمون کلهم عوض شد نسبت به زندگی و آینده و اینا!! Rolling Eyes

راستی چن تا مورد بود جا مونده بود اینکه اولا" خانوما باید همه چی تموم باشن نه اینکه تاز ه ازین بدشون بیاد و از اون بدشون بیاد نمونه ی این خانوم>>>>

دوم اینکه چون اینجا آپارتمونیه و رفتن حموم و استفاده از آب تعریف شدس حق بیشتر حموم رفتن و به خانوما میدیم.برین خوش باشین دخترا.........

سوم اینکه آقایون هیچ کدومشون حق همیچین برخوردیو با خانوماشون ندارن ..........

چهار م اینکه چون من خودم تجربه دارم تو آرایشگری زحمت آرایش عروس خانومارو خودم میکشم و آقایون نگران هزینه ی کلان آرایشگاه نباشن..........

پنجم اینکه نبینم هیچکدوم از آقایون ازین چیزا تو سرش باشه بعد از ازدواجا(ینی حق ندارین بگین که از هرچی زنه بدم میاد بعد از ازدواج!!)......

و ششم اینکه هیچی دیگه دخترا برن خوش باشن با این همه خبر جدید......

سوالی هس بپرسین Smile
[/size]

آخرين ويرايش توسط Gonjijk.jikjiko2 در تاريخ دوشنبه، 26 مرداد ماه ، 1388 19:19:01; دفعات ويرايش در مجموع 6 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

perspolisi
سرجوخه لویزونی
سرجوخه لویزونی

2 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2407
امتياز: 944
تشکر کرده: 41
تشکر شده 51 بار در 42 پست

محل سكونت: هر جا خدا بخواد

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:34:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شاید یکی دلش نخواد تو این شرکت کنه Question

بازگشت به بالا

homayoon_sasver
کاربر شاخ لویزونی
کاربر شاخ لویزونی

1 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1567
امتياز: 3027
تشکر کرده: 116
تشکر شده 71 بار در 59 پست

محل سكونت: rasht

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:34:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوبه نینا جان باید تاپیک جالبی باشه فقط حرفای رکیک نگید و پست های الکی هم ندید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

homayoon_sasver
کاربر شاخ لویزونی
کاربر شاخ لویزونی

1 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1567
امتياز: 3027
تشکر کرده: 116
تشکر شده 71 بار در 59 پست

محل سكونت: rasht

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:36:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اینجا هم مثله اتاق بازجوییه همه باید شرکت کنن به احتمال زیاد اگه مدیرا قبول کنن به زوج خوشبخت هم امتیاز داده باشه و یه سفر به افغانستان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

aidinblue
کاربر توپ لویزونی
کاربر توپ لویزونی

22 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 542
امتياز: 170
تشکر کرده: 14
تشکر شده 8 بار در 8 پست

محل سكونت: ایران اشغالی

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:37:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نینا غلط نکنم ترشیدی دنبال یه فرصت میگشتی

راستی 2 تا نکته:
1 - خیلی غلط املایی داری
2- لالیگا تیم ملی نیست ، مجموعه تیم های باشگاهی اسپانیاست
مثل اینکه بگی تیم ملی لیگ برتر!!!
Arrow Arrow

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

perspolisi
سرجوخه لویزونی
سرجوخه لویزونی

2 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:38:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

داداش من نمیخوام شرکت کنم آخه
میدونم نینا اینو زده فقط به خاطر من
داداش اتاق بازجویی کجاست

بازگشت به بالا

perspolisi
سرجوخه لویزونی
سرجوخه لویزونی

2 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:40:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

همه باهم بگیم تیم ملی لالیگا
من از این به بعد طرفداره تیم لالیگا هستم Arrow

بازگشت به بالا

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

30 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:54:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هایون جان خواهش .در ضمن هرکیو عقد میکنم دیگه پول نمیگیرم به جاش تشکرمیگیرم Arrow Razz

آیدین من که گفته بودم از فوتبال چیزی نمیدونم Twisted Evil

غلط املایی کو؟؟ Question

بازگشت به بالا

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

30 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 18:55:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فرهاد آره دقیقا" به خاطر تو زدم جون خودت Razz !!

بازگشت به بالا

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

30 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 19:07:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aidinblue مي نويسد:
نینا غلط نکنم ترشیدی دنبال یه فرصت میگشتی

راستی 2 تا نکته:
1 - خیلی غلط املایی داری
2- لالیگا تیم ملی نیست ، مجموعه تیم های باشگاهی اسپانیاست
مثل اینکه بگی تیم ملی لیگ برتر!!!
Arrow Arrow

شک نکن آیدین دلیلش همونه!! Surprised Arrow

بازگشت به بالا

aidinblue
کاربر توپ لویزونی
کاربر توپ لویزونی

22 ارديبهشت ماه ، 1388
تشکر شده 8 بار در 8 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 19:15:46    موضوع مطلب: Re: .....دفتر ازدواج...... پاسخ همراه با اعلان

Gonjijk.jikjiko2 مي نويسد:

غلط املایی کو؟؟ Question

ایناهاش
بزرگشون کردم:

Gonjijk.jikjiko2 مي نويسد:
[size=18] خب دوستان گلم بازم اومدم با تاپِیک داغ!! Rolling Eyes

این تاپیک کاملا" جنبه ی تفریحی داره و بیشتر میخام کساییرو که خیلی مقابل همن تو سایت و هه جوره نمیتونن با هم بسازن و یه ذره باهم بیشتر آشنا کن و به هم یاد بدیم که میتونیم با

همه اخلاقی بسازیم و طبعمونو کم کم خاکشیر کنیم!! Idea

حالا اینکه چه تاپیکیه ؟!هونجوری که از اسمش مشخصه اینجا دفتر ازدواج سایته Twisted Evil .ینی هرکی که میخاد با هرکی مزدوج شه میاد اینجا ثبت نام میکنه .2نفری که از هم خوششون

میاد باهم صبت میکنن تو پیغام (دوستان از زدن پی ا به من خودداری کنید جدا"!!اوه مای گاد 1-2-3-4-8-...همینجوری پی امام داره زیاد میشه Arrow )و اینا اگه به نتیجه رسیدن میان اینجا اعلام

میکنن من عقدشو ن میکنم Twisted Evil .خواهش میکنم جنبه هاتونو خیلی خیلی خیلی بالا ببرین چون این تاپیک با بچه بازی بالا نمیمونه.پس لازمه که جنبه هامونو بالا ببریم در حد تیم ملی لالیگا!! Rolling Eyes

حالا در مورد قوانین این دفتر ازدواج:قانوناشم خیلی سخت نیست...... Smile

اولیش اینه که حرف رکیک ممنوع!! Mad

بحث زن و شوهری رو تو نظرات در مورد اهنگ ها نمیبرین Mad .تو پیغام خصوصی و اس ام اس و موبایل و اینا نمیبرین Mad .ولی میتونین تو تاپیکای دیگم ببرین و حتا پیغام کوتاه صفحه

اصلی.......چه متواضع)منظور از بردن تو تاپیکای دیگه این هست که مثلا" طرفت تو یه تاپیک دیگه نظر داده تو میخای جوابشو بدی میتونی بپرونی که (مثلا" حشمت شوهر منه Rolling Eyes

):حشمت ازین آهنگا بیشتر بزار Razz و ازین حرفا!! نه که بیاین مسایل زناشوییتونو بکشین تو تاپیکای دیگه!! Mad

اما اینکه همه مجبورن زن و شوهر شن والا بلوک(به این زور نمیگنا سو تفاهم نشه)!!و اینکه باید کسی و که خیلی باش لجن یا حداقل نمیتونن باهم بسازن زوج شن چون هدف ما فقط

طبعه خاک شیره فراموش نکنین!! Arrow

زوجای جوونمون میتونن تا میتونن از هم تشکر کنن که جونشون در ره

خانوما و آقایون میتونن هم و به خونه هاشون دعوت کنن و پاگشا کنن و خلاصه برن بیان Laughing !!البته با شوهراشون و خانوماشون.خانوما تنها میتونن برن خونه ی دوستاشون ولی آقایون حق

ندارن والا بلوک Twisted Evil !!اینم حمایت از دخترای سایت Razz

تا وقتی که این تاپیک هست و بنا به هردلیلی حذف نشد و برپا بود که هیچی ولی به محض اینکه حذف شد و تموم شد همه میشن همون آبجی دادای هم نه زن و شوهر !! Smile

دیگه چی مونده بگم Question .آهان اینکه پسرامون بیشترن خب در این مورد میتونم بگم هر پسری با عرضه تر بود هم گلچین میکنه هم خانوم هلو گیرش میاد Arrow !!هرکی جا موند دیگه

خودش بی عرضه بوده و باید وایسه تو نوبت(فک کنین وام ازدواجه)تا یکی پیدا شه و زنش شه!!. Rolling Eyes

تا آخر این هفته تصمیماتونو بگیرین بیاین خودتونو معرفی کنین والا میایام پی اماتانو میگردیم Mad پیداتون میکنیم.حالا خود دانید! Laughing

زودتر زوجارو جمع کنیم که زودتر برن خونه بخت و بالاخره هرمادری آرزو داره بچش به سر و سامون برسه Rolling Eyes !!که زودتر عقد کنن (از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!!)و

مهمونی بریم و بریز و بپاش و اینا! Wink

و اما زوج طلایی!!زوج طلایی چیه؟؟زوج طلایی ینی زوجی که هیچوقت به هم بی احترامی نکرده باشن به خاطر هم پا رو خاسته های خودشون بزارن هم و دوست داشته باشن .همیشه

با جون و عمر هم و صدا کنن(این کارم نکردن نکردن)و خلاصه باهم خوب باشن Twisted Evil .و یه زوج داریم زوج تپل!!تنبلترین و پرخورترین و تنپرورترترین Rolling Eyes زوجم معلوم میشه و کم فعالیت ترین Arrow

زوج (تو سایت)و به زوج تپل در آخر امتیاز منفی میدیم و به زوج طلایی امتیاز تپل!! Idea

دیگه اینکه اینجا آپارتمونه رعایت کنین.فرهنگشو بلد نیستین یاد بگیرین حتما"!! Crying or Very sad

بچه هایی که تا اونجا که من میشناسم از پسرا:فرهاد.سهیل.امیر مدیر.مهراد.ماهان.آیدین.خشی.سیامک.علی محمد.علی.پیمان.امیر بیگ بیگ.و..... Smile

و از دخترای محترم سایت:شقایق.آرزو.آیدا.آیسان.سارا.نیکا.و خودم و..... Twisted Evil

هرکدومتونو جا انداختم بببخشید خودتون باهم کنار بیاین تا عقد شین!!هه!! Arrow Rolling Eyes

این مطلبم بگم که هرکی با هرکی مشکل داشت و نتونست بسازه و فهید نیمه ی گمشدش نیس Shocked میتونه بیاد به مراجع قضایی شکایت کنه که ما حقشو کف دستش بزاریم!!ولی

تحمل کنین بالاخره زندگی پایین بالا داره.نمیشه که همش چیز باشه که!! Rolling Eyes مشکل هست.عروس خانومای گل به محض اینکه دست شکسته ی اقایونتون روتون بلند شد اطلاع

بدین Evil or Very Mad !آقایون به محض اینکه خانوماتون بیرونتون کردن به ما اطلاع بدین تا در اسرع وقت واستون یه جایی چیزی گیر بیاریم کپتونو بزارین دیگه Arrow Confused

و اینکه در آخر بگم که خواهش میکنم درسته ما قصدمون اینه که اونا که باهم بدن به این بهونه یه ذره خوب شن و یاد بگیرن که با همه کس و هه چیز باید ساخت ولی التماس میکن که نو با

این سه نفر نندازین Crying or Very sad :مهراد.امیر مدیر.سیامک!!..................با هیشکدومشون خودمو بکشم بیشتر از 1 روز نمیتونم خوب باشم Sad

خب بسم الله.......زوج اول....... Twisted Evil النکاح و السنتی.....خوش به حال امتی!! Arrow

ووووووووووووووووی Twisted Evil خدایا کی و نصیب ما میکنی؟! Arrow

این تاپیکم قبلا" مجوز گرفته.اگه بچه های سایت موافقین بیاین.........بازم میگم جنبه هارو بالا که ببرین سطح توقعتونم زیاد میشه نا خودآگاه!! Arrow

سوالی هس بپرسین Smile

[/size]

بازگشت به بالا

Amiirr
ارتشبد لویزونی
ارتشبد لویزونی

27 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7135
امتياز: 100207
تشکر کرده: 16
تشکر شده 144 بار در 109 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:04:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به من گفتن بيام اينجا التماس كنم!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

بازگشت به بالا

Shaghayegh
سرهنگ دوم لویزونی
سرهنگ دوم لویزونی

30 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4363
امتياز: 1286
تشکر کرده: 212
تشکر شده 129 بار در 82 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:05:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خيلي خوبه نينا ولي هيشكي حاضر نيس با من ازدواج كنه مامانم برام كوزه خريده Arrow Arrow Arrow

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

30 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:08:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شقایق جون منتتم دارن ولی غالبت میکنیم به یکی نگران نباش Arrow Razz دلیل زدن این تاپیکم هین بود که ما دخترا به یه نو نوایی برسیم Arrow

بازگشت به بالا

Gonjijk.jikjiko2
سروان لویزونی
سروان لویزونی

30 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:09:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آیدین من مستعار کلمات و استفاده کردم.بعضیاشم جا افتاده ببخش Smile

بازگشت به بالا

aidinblue
کاربر توپ لویزونی
کاربر توپ لویزونی

22 ارديبهشت ماه ، 1388
تشکر شده 8 بار در 8 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:10:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بوی ترشی سایتو برداشته Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

بازگشت به بالا

Shaghayegh
سرهنگ دوم لویزونی
سرهنگ دوم لویزونی

30 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4363
امتياز: 1286
تشکر کرده: 212
تشکر شده 129 بار در 82 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:11:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Amir مي نويسد:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

خوذم واست استين بالا ميزنم داداشم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

perspolisi
سرجوخه لویزونی
سرجوخه لویزونی

2 تير ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:27:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Shaghayegh مي نويسد:
Amir مي نويسد:

خوذم واست استين بالا ميزنم داداشم

منظورت خودته Arrow

بازگشت به بالا

Amiirr
ارتشبد لویزونی
ارتشبد لویزونی

27 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7135
امتياز: 100207
تشکر کرده: 16
تشکر شده 144 بار در 109 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:27:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شقايق بسما... ببينم چه ميكني Shocked

بازگشت به بالا

Worm
کاربر توپ لویزونی
کاربر توپ لویزونی

14 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 528
امتياز: -13
تشکر کرده: 27
تشکر شده 9 بار در 8 پست

محل سكونت: تو خاک

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 25 مرداد ماه ، 1388 20:29:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فدایه نینا بشم اطلاعات عمومی در حد لیگ برتر Arrow

اخه مجبوری بلد نیستی از اون تیکه ها استفاده کنی Arrow

بعد من با یکی عروسی کنم شبه ازدواج کجا برم Question

من زوجه کرم ندارم Sad

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه AIM شناسه Yahoo شناسه MSN
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   اين مطلب قفل شده است . شما مجاز به ويرايش آن و يا ارسال جوابيه نمي باشيد .   

لویزون رپ صفحه اول انجمن -> سرگرمی و متفرقه

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 202, 203, 204  بعدي
صفحه 1 از 204

پاسخ سريع در دسترس نميباشد