Milad-Massari کاربر توپ لویزونی وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 583 امتياز: 288 تشکر کرده: 146 تشکر شده 49 بار در 41 پست
ارسال شده در: جمعه، 8 آبان ماه ، 1388 20:00:37 موضوع مطلب: یاس - دلت دریاست
[COLOR=blue]سلام به بازدیدکنندگان لویزون[/COLOR]
بعد از آهنگ بمب و بترکون یاس به نام [COLOR=#548dd4]با من باش[/COLOR] که درمورد کسانی که میخاستند خودکشی کنند بود، یه کاره قوی و زیبا با نام [COLOR=red]دلت دریاست[/COLOR] رو بیرون میده که موضوع این آهنگ هم مربوط به یه پسری که متوجه میشه تومور مغزی داره. موضوع آهنگ کامل:
علی طرابی پسر بچه 10 ساله ای هست که متاسفانه از 6 سال پیش متوجه شده که یک تومور بدخیم در سرش وجود داره.علی تنها فرزند مادر و پدری هست که بعد از 20 سال خداوند اون ها رو صاحب یک فرزند کرده.علی متاسفانه به دلیل توموری که در سرش وجود داره از سوی اکثر متخصصان مغز و اعصاب ایران جواب شده و به عبارتی شانسی که برای زنده موندن اون در نظر گرفته شده کمتر از حد تصوره.
یاس که با همراهی موسسه PACI موفق به تهیه این مستند زیبا شده در قسمت پایانی این مصاحبه آهنگ جدید خودش رو که نامش دلت مثل یه دریاست رو اجرا می کنه و به عبارتی به عنوان خواننده تیتراژ پایانی این مستند بسیار تاثیر گذار و خارق العاده وظیفه خودش رو انجام میده.
ضمن اینکه سکانس پایانی این مستند مربوط به حضور یاس همراه با علی عزیز در استودیو هست که علی در کنار یاس نشسته و یاس در جلوی میکروفون در حال اجرای آهنگ جدید و تاثیر گذارشه.یاس به همراه سایر افرادی که در موسسه PACI در حال فعالیت هستند این ویدئو رو به موسسات مبارزه با سرطان در آمریکا فرستاده و خواستار پیگیری مشکل دوست کم سن و سالمون علی طرابی شده.
[COLOR=blue]اینم تکست کامل این آهنگ که خودم نوشتم:[/COLOR]
حتما الان با خودت ميگي تو چي ميدوني
از دردي که نداري واسه چي ميخوني
ميدونمو حق داري اينو بهم بگي ولي
عشق هم زبون ميتونه باشه دليلش
تو حرف هاي دلت آه سينه سوزن
وقتي که تنت تو سوراخ شه زير سوزن
منتظري که برسه روز سلامتي
حاضري اينو به 100 کيلو طلا ندي
تقصير تو نيست که شدي بستري
حرف همه ي آدما رو از بري
خوده من که سر تورو با اين حرف ها بردم
دنيا رو فحش ميدم با يه سرما خوردن
چه برسه به تو که ، چي بگم
ولي خدا درداي مارو ديده
آخرش اونه که به دست ما دارو ميده
===
دلت مثله يه درياست، اميدواري به فردايي که تموم ميشه دردات، وقتشه غم از دلت برداري
دلت مثله يه درياست، اميدواري به فردايي که تموم ميشه دردات، وقتشه غم از دلت برداري
===
خيلي وقت ها ميشه که با تو اين واژه
که چرا من بايد سرنوشتم اين باشه
دور من پر شده از اين همه چراي بي جواب
تنها اميد ميتونه باشه چراغ اين شبا
تو اين مسير پر پيچو خم و پر سراب
رو برو شدي تو حالا با يه پل خراب
خودتو به راحتي به دست باد نسپر هم نشين
تا که بتوني به راحتي از پل رد بشي
وقتي که دردا ميگيره زير يه خم
تورو ميکوبه روي زمين و ميره بخند
به اين ميگن بدل تو يه فن کشتي
يعني تو درداتو با خنده کشتي
تويه کلمه اي کاش حبس نشو
کاش رو کاشتند ولي سبز نشد
جمع کن حالا يه مشت جک دور خودت
بخند و خودت باش دکتر خودت
===
===
==============
========
===
=
[COLOR=red]خب اینم کاره فوق العاده زیبای یاس
میخام نظر شمارو هم درباره این آهنگ بدونم [/COLOR] تو نظر سنجی بالا هم شرکت کنید _________________ هر کی از این پستم تشکر نکنه
Shaghayegh سرهنگ دوم لویزونی وضعيت: آفلاين 30 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4363 امتياز: 1286 تشکر کرده: 212 تشکر شده 129 بار در 83 پست
ارسال شده در: جمعه، 8 آبان ماه ، 1388 20:17:18 موضوع مطلب:
اهنگش خيلي ناناز بود من كه خيلي باش حال كردم ولي با من باشو بيشتر دوس دارم
دو روز پيش راننده سرويسمون گذاشتش ميگه گوش كنين چه اهنگ قشنگيه _________________ هييييييييييييييييييي روزگار
به تاپيك زير تيغ يه سري بزنيد ضرر نميكنيد